SECRET SPOT

SECRET SPOT startede med 2 vinmagere ville finde et vinfremstillingssted, der var tilgængelig, havde et passende klima (højde), masser af plads og den rigtige størrelse. Stedet de fandt var Quinta da Faísca Winery, i Sognebyen Favaios, bygget i 1946. Mange glemte vinsorter lever her side om side i stenrig og ”dårlig” jordbund. Kampen for overlevelse har gjort århundrede vinstokke ligeså specielle som de er sjældne.

Mange af disse druer udtrykker kompleksitet, elegance, harmoni og giver den  ønskede struktur i de resulterende vine. De 2 vinmagere begyndte med at udforske små og meget gamle vinstokke i en række dale som Vale de Mendiz, Vale do Rio Torto og andre. I dag høstes druerne fra disse områder med hånd, og kun om morgenen. De transporteres derefter til vingården i perforerede kasser. Efter omhyggeligt valg på sorteringsbordet kanaliseres de ind i de forskellige vinfremstillingsbeholdere (vats, stentanke og andre), hvor skabelsesprocessen fortsætter.